Naše usluge

Uokvirivanje slika

Naša primarna djelatnost je uokvirivanje, uramljivanje ili opremanje slika. Imamo 30 godina iskustva u izradi i uokvirivanju slika, te smo ponosni što smo uokvirili više od 100 tisuća umjetničkih djela tijekom našeg postojanja.

Također smo surađivali s više od 150 galerija, umjetnika i muzeja u organizaciji izložbi, čineći nas jednim od najiskusnijih pružatelja usluga u tom području.

Tisak

Tisak na platno i papir je popularna metoda reprodukcije umjetničkih djela i fotografija, omogućujući da se vaša omiljena slika ili fotografija poveća i uokviri u kvalitetan umjetnički rad. Tisak na platno je idealan za stvaranje umjetničkih reprodukcija, dajući dubinu i teksturu slici, dok tisak na papir nudi vjernu reprodukciju slike ili fotografije u vrhunskoj kvaliteti.

Povećavanje fotografija je još jedna usluga koju nudimo, koja omogućava da se vaša omiljena fotografija uveća u veličini, čineći je pogodnom za uokvirivanje i izlaganje u vašem domu ili poslovnom prostoru. Koristimo najnovije tehnologije tiska i opremu za postizanje visoke kvalitete i preciznosti pri reprodukciji vaših slika i fotografija.

Kaširanja

Kaširanje slika na kapafix je postupak koji se koristi kako bi se slike ili fotografije zalijepile na tvrdu podlogu da se spriječi valovitost i sačuva slika.

Aluminijski okviri

Aluminijski okviri su također popularan izbor za uokvirivanje slika. Aluminij je otporan na koroziju, što znači da će vaši okviri ostati u dobrom stanju tijekom vremena.

Graviranja

Graviranje pločica i natpisa u svrhu označavanja i dekoracije. Ovaj proces se obično koristi za izradu trajnih oznaka, natpisa, i sličnih površina s tekstom, brojevima i ostalim informacijama.

Prodaja slika

Iako ograničeni veličinom prostora, u ponudi uvijek imamo 100-tinjak slika.

Naša produkcija

U našoj produkciji stvaramo umjetnička djela koja odražavaju originalnost i kreativnost našeg tima. Posvećeni smo raznovrsnom umjetničkom izrazu, a u poslijednje vrijeme posebnu pažnju posvećujemo 3D umjetnosti.

Uz naše umjetničke kreacije, ponosno predstavljamo i inovativni proizvod – “Postani vlasnik svog otoka”. Ova jedinstvena ponuda omogućava našim klijentima da dožive ekskluzivnost posjedovanja svog malog raja, prilagođenog njihovim željama.

Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo ispuniti vaše želje.

Bilo da želite uokviriti svoje osobne fotografije, reprodukciju poznatog umjetničkog djela ili nešto drugo, mi smo tu da vam pomognemo u odabiru najboljeg načina za stvaranje kvalitetnog umjetničkog rada.